Okesweer

Okesweer is een band die Nederlandstalige pop en rock liedjes speelt, zowel eigen werk als covers. De rode draad in de eigen liedjes zijn de thema’s van de hedendaagse eind dertiger / begin veertiger.

Kortom liedjes die dicht tegen het echte leven van de bandleden aan schurken. Op het album staat o.a. ook een nieuwe versie van het nummer “Dichtbij” dat in het afgelopen jaar tot nummer 10 reikte in de Gelderse 100, een lijst met de beste liedjes van Gelderse artiesten georganiseerd door Omroep Gelderland.

Voorjaar 2020 bracht de Arnhemse band Okesweer het debuutalbum “Mannen van het bedreigde soort” uit. Het album dat geproduceerd is door Doe Maar-ontdekker Peter Vincent is eind 2019 opgenomen. Een uitverkochte avond met de CD-presentatie in Luxor Live was het hoogtepunt voor de band dit jaar aangezien niet lang daarna de Coronacrisis de kop opstak. Inmiddels is ook de single ‘Paradijs’ uitgekomen die onder andere door Omroep Gelderland opgepikt is als de Kabamplaat van de week.

Peter Vincent is een in de Nederlandse muziekindustrie bekende naam, die eerder o.a. albums produceerde voor Doe Maar (o.a. Skunk, Doris Day en andere stukken) en Bløf (Blauwe Ruis). Ook maakte hij opnames voor live albums met o.a. Rowwen Hèze, Ilse de Lange en De Dijk.

Okesweer bestaat uit Fabian Bovenlander (zang), Stef Visser (gitaar), Richard Vleeming (toetsen), René Giesbertz (basgitaar) en Joost de Boer (drums).

Volledige optredens bestaan voor een kwart uit eigen nummers en voor het overige worden dus covers van o.a. Bløf, De Dijk, The Scene en aanverwante bands gespeeld. Optredens met alleen eigen werk zijn uiteraard ook mogelijk. 

Rechtstreeks contact met de band: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.okesweer.nl

Foto's: Anne Hamers

IMG 20200208 WA0071  IMG 20200208 WA0093   DSC6198groenpaars kleiner formaat  

 DSC6401 2 kleiner   MG 9209 2

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies