Mars

De Haagse singer/songwriter/producer MARS (Marcel de Boer) is een multi-talent: hij schrijft, hij zingt, en hij speelt alle instrumenten op zijn cd's.

Samen met Evert Nieuwstede (Urban Heroes) produceerde hij ook zelf zijn eerste drie CD- albums ‘Songs From MARS’ Vol. 1, 2, 3, welke zijn uitgebracht door het Haagse promolabel IYR!. Een aantal tracks krijgen continu goede airplay op o.a. Radio 2. Ook is hij te gast geweest bij Countdown Cafe (Veronica) en Parkroad Cafe (West). Opvallend is dat deze airplay van alle drie de albums blijft doorgaan (dus niet alleen vlak na het uitkomen ervan).

MARS wordt door radiomakers Kees Baars en Erik Kuylaars wel vergeleken met John Lennon & The Beatles.

Hij runt zijn eigen recordingstudio en zo werkte hij eerder al voor/met o.a. Hans Vermeulen en The Rest, Incrowd, Urban Heroes, Greenfield & Cook, Arthur Conley, Rene & His Alligators, Anthonie Kamerling en Radio West.

Eind 2017 scoorde MARS een radiohit (No.41) met de single ‘A New Day’ (IYR!) van zijn laatste CD-album.

Tevens schreef en produceerde hij een radiohit (No.28), voor de zangeres Yenney, getiteld ‘Christmas Day’.

Via promolabel IYR! werden in 2016 en in 2018 vier tracks van MARS ondergebracht bij het worldwide sync-label MassiveTalent, onderdeel van de sync-company MassiveMusic (Amsterdam/London/NY/LA/Tokio/Peking)

Deze tracks worden nu aangeboden voor internationale commercials, speelfims en TV-series.

Voor het najaar 2018 staat de compilatie ‘Best Songs From MARS’ met een nieuwe single en videoclip: ‘Love Is All’ gepland.

MARS is inmiddels een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

 

Hij kan in meerdere settings optreden:

  • unplugged

  •  live + musictape

  • met eigen live-band

Met de unplugged versie neemt hij een bassist/zanger mee. Bij de andere 2 live versies van MARS zal zangeres Yenney af en toe meedoen, afhankelijk van haar eigen agenda.

Naast zijn hits en albumwerk brengt hij een selectie van favoriete songs van The Beatles en John Lennon.

MARS op facebook: https://www.facebook.com/marcel.deboer.79

MARS op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4_OX17—lDU en https://www.youtube.com/watch?v=1I93rMIv3m8&t=81s&fbclid=IwAR2rOaRQCV-g_RuojIzHzgXnj4Zf-bg5SrUa8siISUtNS2XnhwH46xZPZ60

MARS op Massive Talent:http://massive-talent.com/artists/mars/

Zijn eigen website: www.songsfrommars.nl

IYR Cover Album MARS Volume 1  IYR Cover Album MARS Volume 2  IYR Cover Album MARS Volume 3  Best Songs From MARS CD Album  MARS PHOTO verkleind  studio 1  Yenney Cover Artwork verkleind  mars en yenney live  

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies