Hank The Knife and The Jets

De leden van Arnhems oudste, en meest legendarische, band Hank The Knife and The Jets spelen nog steeds (of opnieuw?) overal waar ze komen de spijkers uit de vloer en het zweet tegen het plafond.

In de bezetting anno 2020 zien we naast de Guitar King himself, Henk Bruysten aka Hank The Knife, op de zo karakteristieke Fender Six Bass, een paar opvallende gezichten: Alfons Haket, die in de jaren zestig al samenspeelde met Henk met Moan; Harry Angeneind, de allereerste drummer van Long Tall Ernie and The Shakers (zie het hoesje van Kiss Me Baby!) op, jawel, drums; op gitaar en leadzang een voor de Arnhemse scene nieuw gezicht (logisch, want hij woont in Baarn), en dat is Arnoud Holsboer (bekend van Johnny and The Moonshots). Vier kerels met bij elkaar ruim 160 jaar rock & roll ervaring!

Wat je live mag verwachten zijn natuurlijk de eigen hits, waaronder de klassiekers Guitar King en Stan The Gunman (ook in Duitsland en Belgi ëdestijds grote knallers!), met een aantal stukken van de debuut-lp Guitar King, plus de grootste hits van Long Tall Ernie and The Shakers, waar onder Big Fat Mama en Allright (Makin' Love In The Middle Of The Might) Met deze doordachte mix blijft er geen rocker zitten! Voor de festivals is er een knallende set samengesteld, in de kroeg worden er eventueel 3 wat kortere sets gespeeld, of 2 van de normale duur. Een kleine geluidsinstallatie plus lichtset kan tegen een geringe meerprijs worden meegenomen.

Wij zijn we reora op dat de boekingen door T.O. Artist Agency worden verzorgd. Ook voor managementzaken kunnen wij u verder helpen.

De grootste hits op youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=2377uGYN8D0 (Guitar King)

https://www.youtube.com/watch?v=kOoV6vIJ8QM (Stan The Gunman)

 

Foto's: Frank Wiesman. Voor publiciteit allemaal beschikbaar in hoge resolutie, naamsvermelding verplicht.

tn BC6A9878  tn BC6A9894  tn BC6A9919 verkleind

tn BC6A9930 bijgesneden  tn BC6A9971

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies