Cha Cha Sod@

Unieke Vitesse-tribute Band! Vier gerenommeerde rockers, met o.a. een ex-Powerplay lid! Voor de pauze algemene rock-classics als soort van eigen voorprogramma!

 

Vrijwel direct na de oprichting werd de band VITESSE in de jaren 70 immens populair in Duitsland, wat o.a. heeft geleid tot een geweldig concert voor Rockpalast en een grote fanbase. Qua bezetting was het een duiventil. Bandleider Herman van Boeyen versleet meer muzikanten dan drumsticks; sommigen kwamen en gingen en kwamen en gingen..... Namedropping: Herman Brood, Jan van der Meij, Turu Leerdam, Rudy de Queljoe, Carl Carlton, Rudy Englebert, Otto Cooymans, en nog vele anderen.

Hits waren o.a. Rock And Roll Band, Whole Lot Of Travellin’, Rosalyn, Good Lookin’ en Julia.

Herman van Boeyen leidt tegenwoordig een sterk teruggetrokken bestaan in Amsterdam en zal nooit meer een podium bestijgen. Er zijn in Nederland echter een aantal muzikanten die dat jammer vinden, en vanuit de fans is er ook nog steeds vraag naar de muziek van Vitesse, live op een podium. Dat heeft er toe geleidt dat in 2007 een aantal muzikale vrienden samen de band Viteffe hebben opgericht, welke band zowel in 2007 als in 2013 heeft opgetreden. Er is nu, naast de al draaiende tweede (Springtime Confusion), een nieuwe, derde (!) Tribute, die zich nadrukkelijk ook op Duitsland richt: 

CHA CHA SOD@!

In CHA CHA SOD@ zitten John Kuster (ook gitarist in Viteffe, Downforce, e.v.a.), gitaar/leadvocals; Stevie Alphenaar, (ook bekend als drummer van John Hayes’ Doubleblood) drums/leadvocals; Johnny Dooms ( o.a. ex-Powerplay !!!!!, speelde ook met Herman Brood, Bertus Borgers, Hans Dulfer, Kaz Lux en Jan Akkerman) op basgitaar . Dan hebben we tot slot Harry Tumansery, (Alessi Brothers, Berget Lewis, Kaz Lux, Do, Jay Tee en Roger Happel) ook gitaar/backingvocals. Voorwaar een partij ervaring bij elkaar waar je U met een hoofdletter U tegen zegt. Als ex-manager-van-het-originele-Vitesse is Ton Odijk dusdanig onder de indruk van de capaciteiten van dit kwartet dat hij zich nu graag over deze Vitesse-Tribute buigt. CHA CHA SOD@ speelt het werk van de albums Rendez Vous, Out In The Country en Rock Invader. Er wordt over gedacht om het legendarische album Live 1980 ook een of twee keer integraal te gaan spelen.

CHA CHA SOD@ speelt voor de pauze andere rock-classics om het publiek op te warmen voor een spetterende set met legendarische nummers als On The Run, Rock and Roll Band, Last Boat From Ambon en vele anderen.

Johnny Dooms2  john kuster  Harry Tumansery  stevie alphenaar4

Omhoog

Deze website maakt gebruik van cookies Lees hier meer over het gebruik van cookies